Wie zijn wij

Johan van der Elsen
Product Manager/Eigenaar
Voor veel ervaring bij jongdiervoeding, veevoeder, ingrediënten en additieven ben je hier aan het juiste adres. Na mijn opleiding in diervoeding en Agribusiness in 1990 heb ik mijn internationale ervaring opgedaan. Al een hele tijd dus... Het aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en geteste natuurlijke producten en toevoegmiddelen, waarmee het gebruik van antibiotica verder teruggedrongen kan worden, groeit nog steeds in sterke mate. Als mede eigenaar van AgroNovo zet ik mij daar volledig voor in. Wij willen u graag kennis laten maken met deze innovatieve, diergezondheid ondersteunende, kosten efficiënte concepten. Ons team staat voor u klaar! Welkom.
TelefoonMailLinkedIn
Gino Totté
Product Manager/Eigenaar
Het organiseren van proeven/onderzoeken en de introductie van het product aan het team en de markt is mijn belangrijkste functie. Het volgen van de ontwikkelingen van en de ervaringen van klanten met het product is daarna een belangrijke vervolgstap. Als mede-eigenaar ben ik medeverantwoordelijk voor de organisatie van AgroNovo. Mijn rol in het bedrijf is ervoor te zorgen dat de organisatie toekomstbestendig is, zodat we als team efficiënt kunnen functioneren. Daarnaast is mijn doel om innovatieve nieuwe producten op de juiste manier in de markt te zetten en te zorgen voor een tevreden klant. Dit doe ik graag door mee te helpen aan de ontwikkeling van nieuwe producten of een verbetering van bestaande producten. Het is iedere keer weer mooi om te zien dat het lukt. Met ruim 40 jaar ervaring in de veehouderij is mijn streven om mijn kennis en ervaring in de toekomst over te dragen aan een jongere generatie.
TelefoonMailLinkedIn
Marc Vandevelde
Business Development België
Sinds een vijftal jaar actief in de veevoedersector. Voorheen werkte ik als accountmanager in een totaal andere branche. Door mijn interesse in natuurlijke producten ben ik in deze sector gestart met het verkopen van zeewier. Zo ben ik in contact gekomen met Gino en Johan, de oprichters van AgroNovo. Daar ik heel sterk geloof in de natuurlijke innoverende producten van AgroNovo verkoop ik deze met heel veel enthousiasme. De menselijke contacten, vertrouwen scheppen en service verlenen, daar gaat het mij om.
TelefoonMailLinkedIn
Justin Verstappen
Business Development Nederland
Mijn naam is Justin Verstappen. Als boerenzoon heb ik geleerd de handen uit de mouwen te steken en ben ik opgegroeid tussen de koeien. Na de opleiding Levensmiddelentechnologie en Bedrijfskunde heb ik 35 jaar ervaring opgedaan als Manager en Directeur van een voedingsmiddelenbedrijf die producten maakte en verkocht aan de diervoedersector. De producten werden in binnen- en buitenland op de markt gebracht en was ik de verantwoordelijke voor het commerciële in de organisatie. Mijn passie en kracht ligt in het aan de man brengen van goede producten die een duidelijke uitleg nodig hebben. Samen met een team unieke producten, concepten en diensten ontwikkelen en een marktplan maken om de producten in de markt te zetten is voor mij een belangrijke drijfveer. Mijn ervaring in management en op de werkvloer dragen bij aan het oplossen van problemen. Het denken in oplossingen en vinden van business en het ontwikkelen van de markt zit in mijn genen. Met enthousiasme, analytisch vermogen en overtuiging motiveer ik mensen om anders te denken. Aanwezige onzekerheden zet ik om in slagvaardige veranderingen.
TelefoonMailLinkedIn
Marlot van der Elsen
Kwaliteitsmanager
De uitvoering voor het opzetten en invoeren van het Feed Safety Management ligt in mijn handen. De invoering daarvan is aan de hand van het kwaliteitshandboek, de klachten afhandeling, GMP+ certificeringen en audits. Mijn rol in het bedrijf is dat onze productkwaliteit voldoet aan de vereiste normen en wettelijke eisen. Bureaucratie is niemands hobby in onze sector, maar ik ondersteun AgroNovo B.V. graag in de proactieve aanpak van diergezondheidsproblemen in de professionele veehouderij met mijn juridische achtergrond. Mijn doel is verder ervoor te zorgen dat de klant op de eerste plaats komt, de organisatie soepel loopt en streef er altijd naar om onze kwaliteitsstandaard van producten en diensten continu te verbeteren. Hiermee laat ik iedereen bewust worden wat betreft de verantwoordelijkheden en taken voor de voederveiligheid. Ik ben een dochter van een boerenzoon, heb jaren gestudeerd en dan wordt gezond boerenverstand weer hip. Kwaliteit is dus eigenlijk gewoon doen wat je zegt te doen. En dat is wat we blijven doen!
TelefoonMailLinkedIn
Siemen Rensink
IT/Webshop Management
Sinds 2011 actief in de IT-branche. Binnen AgroNovo zijn dat alle computer/netwerk werkzaamheden waarin ik oplossend denk en advies geef aan het team. Naast de IT-werkzaamheden houd ik mij bezig met social media en de webshop. Hierbij komt zowel het technische gedeelte als het stukje marketing naar voren. Tot slot werk ik graag bij AgroNovo omdat ik in het team én de natuurlijk innovatieve producten geloof.
TelefoonMailLinkedIn
Saskia Geurts
Financiële administratie
Boekhouden en administratie is mijn passie. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de boekhouding en mag vanaf de start van AgroNovo ook hier de boekhouding van doen. Ik werk graag voor een bedrijf waarbij de werksfeer fijn is, waar we allemaal een steentje kunnen bijdragen en gaan voor een goede service en een goed product waarin we geloven.
Mail